Justice League Logosu 60 Yıl Sonra Değişti

Justice League’te yeni dönem yirmi beşinci sayıyla birlikte başlayacak! İlk olarak 29 Aralık 1959’da Brave and Bold #28’le ortaya çıkan Justice League, 1960’da Justice League of America (JLA) olarak adlandırıldı. İçeriğin yenilenme süreci Justice League #25’te, logonun değişmesiyle birlikte devam ediyor.

Mike Sekowsky ve Murphy Anderson’ın Brave and Bold #28’in ikon hâline gelmiş başarılı kapak tasarımı her zaman kalitesini korudu. Bu çizgi romanın kapak tasarımındaki logo, 1960’tan 1987’ye kadar Justice League of America’da da kullanıldı.

Mike Sekowsky and Murphy Anderson‘in Brave and Bold #28 İçin Yarattığı Kapak Görseli

JLA’in son logosunun üzerinden altmış yıl geçti ve ekip hâlâ çizgi roman serilerindeki rakiplerine ve düşmanlarına karşı mücadelelerini durmadan sürdürüyor. DC’nin Dünyanın En Büyük Süper Kahramanlarından oluşan ekip üyeleri, Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Martian Manhunter ve Hawkgirl, her yeni tehdide karşı savaşmaya devam etti.

Lex Luthor’a karşı zorlu mücadelenin yer aldığı Justice League #25, 5 Haziran 2019’da hem dijital hem de basılı olarak piyasaya çıkacak.

Yeni Justice League Logosu
Jorge Jiménez ve Alejandro Sánchez’in yarattığı, Justice League #25 Kapak Görseli

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.