Yeni Çizgi Roman Serisi Batman/Superman ile Yeni Bir Secret Six Ortaya Çıkacak

DC, yeni bir Batman/Superman serisinin bu Ağustos’ta yazar Joshua Williamson ve sanatçı David Marquez’in de katkılarıyla yayımlanacağını duyurdu.

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre, yayımlanacak yeni çizgi roman serisi, Batman Who Laughs’taki olayların devamı olarak World’s Finest Duo olarak da bilinen Batman ve Superman ile devam edecek.

Seri, aynı zamanda, yeni Secret Six’i de tanıtacak, ancak en çok Gail Simone tarafından yazılmış olan bu ekibin önceki canlandırmalarıyla hiçbir belirgin ilişkisi bulunmuyor. Bu yeni Secret Six karakterleri Batman Who Laughs’ta virüs kapan ve sonrasında benliklerinin en kötü hâline dönüşen kahramanlardan oluşuyor.

Williamson, “Bir virüs kaptılar ve yavaş yavaş benliklerinin en kötü durumlarına dönüşüyorlar. Bazıları değiştiğini hissederken, bazıları da değişmiyor. Bir kısmı da, Jekyll ve Hyde durumunda olduğu gibi diğer tarafın ne yaptığının farkında olmadıkları bir hâle dönüşüyorlar.” dedi.

Marquez de seriyle ilgili yorumlar yaparken biraz çekingen olsa da, iyi bir iş ortaya koyduğu aşikâr. “Görece kısa bir kariyerde bazı büyük projeler üzerinde çalışabildiğim için çok şanslıydım. DC ile çalışma olasılığını duyduğumda, Marvel’i tamamladıktan sonra ivaz karşılığı çalışmak istediğimden emin değildim. Seriyi yaratma fikrine beni gerçekten inandırmak durumunda kaldılar. Bunu sıfırdan başarabileceğimi bilmek ve aslında anlamlı bir büyük proje olduğunu görmek gerçekten önemli faktörlerdi. İlgili karakterler ve daha geniş bir DCU’da oynadığı rol ve gelişen anlatı bağlamında, oradaki en büyük yazarlardan biri olan Josh’la çalışmak ve diğer sebepler beni bu seriye katılma fikrine inandırdı. Tek bir proje için tüm bu benzersiz özelliklerin tümü olmasa, muhtemelen şu anda ivaz karşılığı çalışmak fikrine adapte olamazdım.”

Batman/Superman #1 Ağustos 2019’da piyasaya sürülecek.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.