Bat-Family’nin Tamamı Detective Comics #1000 ile Bir Araya Geliyor

Tony S. Daniel, heyecanla beklenen Detective Comics’in 1000’inci sayısına özel bir çizim paylaştı. Daniel’ın paylaştığı çizim Nightwing, Robin, Batgirl, Batwoman, Red Hood dâhil bütün Bat-Family’i içeriyor.

Detective Comics #1000, Tony S. Daniel’ın paylaştığı çizimden de anlaşılacağı üzere, serinin çoğunlukla Bat-Family’in topluca dâhil olduğu geniş bir hikâye akışına sahip olacak. Nightwing, Robin, Batgirl, Batwoman, Red Hood, Batwing, Huntress, Catwoman ve her zamanki gibi Alfred Pennyworth seride bulunan Bat-Family’deki karakterlerden bir kısmını oluşturuyor.

80 yıllık serüvenden sonra 1000’inci sayısı yayımlanacak Detective Comics, DC’yi tanımlayan serilerden bir tanesi olarak her zaman akıllardaki yerini korudu. Elbette ki, Detective Comics #1000 ile birlikte de bu serüven devam edecek. 96 sayfalık bu sayıda, Batman’in geçmişi, bugünü ve geleceğine yolculuk için hazır olun. Ayrıca DC Universe’ün ölümcül karakteri Arkham Knight da seride kendisini gösterecek. Detective Comics #1000 ile birlikte Batman’in geleceği de bir anlamda şekillenecek.

Detective Comics #1000

Detective Comics #1000 27 Mart 2019’da dijital ve baskılı olarak yayımlanacak. Bu sayıyı dilerseniz comiXology’den de dijital olarak şimdiden ön siparişle satın alabilirsiniz.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.